Оценка эффективности использования собственных инвестиционных ресурсов предприятий жилищно-коммунального хозяйства - Инякин, В.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Доведено, що підприємства житлово-комунального господарства мають значні внутрішні резерви по мобілізації інвестиційних ресурсів, достатніх для забезпечення відтворення основних фондів без підвищення тарифів на послуги. ----------