Динаміка відображення української академічної періодики в електронному просторі - Діденко, Ю.В.; Язвинська, М.В. (Вісник НАН України, 2012)
У статті викладено результати моніторингу представлення журналів НАН України в електронному просторі в 2011–2012 рр. Проаналізовано загальнодоступні ресурси: сайти Президії НАН України, Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського, науково-дослідних інститутів НАН України, власні сторінки журналів та сайти закордонних видавництв.