Проблемы инвестиционной поддержки малого бизнеса и занятость населения - Згуров, И.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто задачі створення ринкової системи взаємодії ринків праці та капіталу у вирішенні проблем зайнятості населення і розвитку малого промислового підприємництва. ----------