Особенности определения эффекта от экспорта машин и оборудования с длительным производственным циклом изготовления - Орлов, П.А.; Крамарева, Е.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглядаються проблеми удосконалення існуючих методів визначення ефективності експорту машин на основі урахування особливостей укладання і виконання контрактів. ----------