Комплексный технико-экономический анализ себестоимости продукции и его роль в выявлении резервов снижения затрат на производство - Белявцева, М.Д.; Назюта, Л.Ю.; Федосова, И.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Проведено аналіз впливу внутрішньовиробничих факторів на собівартість продукції. Подано опис методики калькулювання у металургійному виробництві з урахуванням впливу фактичних і базових витрат та ціни, яка дозволяє установити вплив окремих факторів на рівень собівартості. ----------