SWOT-аналіз вуглевидобувного підприємства - Могилов, Ю.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Подано теоретичне обґрунтування доцільності використання SWOT-аналізу у сучасній вітчизняній економіці. На прикладі вугледобувного підприємства розглянуто методичні та практичні аспекти реалізації SWOT-аналізу, кількісні та якісні оцінки його використання у поточному часі, а також у перспективі. ----------