Запрос котировок как способ закупки продукции для государственных нужд - Денисов, В.Т.; Чистякова, Е.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Систематизовано й узагальнено досвід із питань місця і ролі державних закупівель, а також створення відповідної прозорої та ефективної інфраструктури, що є важливим і вагомим компонентом національної економіки. ----------