Проблемы управления капиталом крупного современного предприятия - Баскаков, М.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто проблеми управління капіталом сучасного підприємства як важливої умови стійкого розвитку мікроекономічної системи господарювання. Визначено ряд факторів, які впливають на обсяг, фінансову структуру капіталу і на вибір джерел його формування. Розроблено теоретичні положення щодо управління капіталом сучасного підприємства. ----------