Спадок родини Антона Андрійовича Головатого – військового судді Чорноморського козацького війська (за матеріалами Державного архіву Одеської області) - Ложешник, А. (Чорноморська минувшина, 2011)
У статті на основі архівних документів та опублікованих матеріалів висвітлюється накопичення майна війсковим суддею Антоном Андрійовичем Головатим – успішним господарем, який залишив своїм дітям значний спадок.