Козацький слід в османському історичному візирунку - Бачинська, О. (Чорноморська минувшина, 2011)
Рецензія на монографію: Чухліб Т.В. Козаки та яничари. Україна у християнсько-мусульманських війнах 1500-1700 рр. – К., 2010. – 446 с.