“Костомарівським читанням”–10 років: здобутки та перспективи (Чорноморська минувшина, 2011)
14-15 квітня 2011 р. відбулась наукова конференція “Х Костомарівські читання: до 390-ї річниці перемоги у Хотинській битві” (Чернігів-Ніжин).