Проблемы развития добычи угля на шахтах Донецкой области - Логвиненко, В.И.; Гринев, В.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Пропонується методологія визначення рівня виробництва вугільної продукції з максимальним прибутком або мінімальними збитками на дотаційних підприємствах. Дана проблематика проілюстрована на прикладі динаміки результатів розрахунків у період 1998-2003 рр. по вугільній галузі Донецької області. ----------