Особливості структурної організації дефініцій назв суб’єктів культурної діяльності в нормативно-правових актах - Сушко, Н. (Українська мова, 2011)
У статті розглянуто особливості структурної організації дефініцій назв суб’єктів культурної діяльності у сучасному законодавстві України, зокрема у нормативно-правових актах, що регулюють когнітосфери культурного й мистецького життя на основі принципів їх розроблення в логіці та мовознавстві.