Видове протиставлення віддієслівникових іменників на позначення опредметнених процесів у слов’янських мовах - Гінзбург, М. (Українська мова, 2011)
У статті розглянуто широко використовувані в термінології назви опредметнених процесів (nomina actionis) на -ння, -ття та їхні аналоги в російській і польській мовах. Установлено відмінності щодо успадковування дієслівної категорії виду, на які треба зважати, розробляючи фахові тексти.