Теоретичні засади та принципи укладання «Словника граматичного керування прикметників» - Габай, А. (Українська мова, 2011)
У статті обґрунтовано теоретичні засади та принципи укладання першого в українському мовознавстві “Словника граматичного керування прикметників”, докладно схарактеризовано структуру словникових статей, запропоновано зразки укладених словникових статей граматичного керування якісних прикметників.