«Щоб відчути смак і колорит говірки.., необхідно зануритися в її стихію» - Пена, Л. (Українська мова, 2011)
Рецензія на монографію: Микола Лесюк. Мовний світ сучасного галицького села (Ковалівка Коломийського району). — Івано-Франківськ: Нова Зоря, 2008. — 328 с.