Нове фахове видання з термінології - Синиця, І. (Українська мова, 2011)
Рецензія збірник: Термінологічний вісник: Збірник наукових праць / Відп. ред. В.Л. Іващенко. — К.: ІУМ НАНУ, 2011. — Вип. 1. — 204 с.