Залюблений у слово і життя (до ювілею професора В.С. Калашника) - Калашник, Ю.; Савченко, Л. (Українська мова, 2011)
У липні 2011 року виповнюється 75 років відомому мово знавцеві і громадському діячеві Володимирові Семеновичу Калашнику, докторові філологічних наук, професору, академікові АН ВШ України, дійсному членові УВАН (США), завідувачеві кафедри української мови Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.