Василь Васильович Лобода (11.01.1936 — 17.03.2000) - Вербич, С. (Українська мова, 2011)
11 січня 2001 р. виповнилося б 75 років від дня народження знаного українського мовознавця — доктора філологічних наук, професора Василя Васильовича Лободи, який, на жаль, не дожив навіть до свого 70-річного ювілею.