Алла В’ячеславівна Крижанівська (Лагутіна) (11.02. 1930—09.11. 2010) - Симоненко, Л. (Українська мова, 2011)
9 листопада 2010 року перестало битися серце Алли В’ячеславівни Кри жанівської, кандидата філологічних наук, колишнього старшого наукового співробітника Інституту мовознавства імені О.О. Потебні НАН України.