Пам’яті професора Костянтина Федоровича Германа - Гриценко, П.; Гуйванюк, Н. (Українська мова, 2011)
Великої невідшкодовної втрати зазнала філологічна наука, освітня й культурна громадськість України — 8 квітня 2011 року на 83 році життя покинув цей світ відомий мовознавець, патріарх української діалектології, талановитий педагог доктор філологічних наук, професор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Костянтин Федорович Герман.