Особливості синтаксису в західноукраїнському варіанті літературної мови - Матвіяс, І. (Українська мова, 2011)
У статті розглянуто особливості синтаксису, якими західноукраїнський варіант літературної мови відрізнявся від загальноукраїнської літературної мови.