Кодифікація багатозначних лінгвістичних термінів у словниках цитатного типу - Ляшук, Н. (Українська мова, 2011)
У статті окреслено основні вимоги до термінологічної дефініції, вироблено рекомендації щодо узгодження авторських дефініцій багатозначних лінгвістичних термінів із уже кодифікованими в лексикографічних джерелах. Запропоновано робочу статтю цитатного словника лінгвістичних термінів на матеріалі лексикографічних праць та сегментів метамови вітчизняних і зарубіжних лінгвістів.