Сучасна лексикографія як об’єкт лінгвістики - Гордієнко, Н. (Українська мова, 2011)
У статті проаналізовано сучасні праці теоретичної лексикографії, розглянуто погляди науковців на дефініцію терміна “лексикографія”.