Словник української мови: додатковий том. Історія укладання та підсумки роботи - Мовчун, Л. (Українська мова, 2011)
У статті висвітлено історію укладання Додаткового тому Словника української мови, описано принципи формування його реєстру та розроблення нових статей, а також статей з новими значеннями, відтінками значень і стійкими сполученнями слів, наведено приклади таких статей.