Свято слов’янської дериватології - Карпіловська, Є. (Українська мова, 2011)
Інформація про: ХІІІ Міжнародна наукова конференція Комісії зі слов’янського словотворення при Міжнародному комітеті славістів «Слов’янське словотворення: система і текст») (Познань, Польща, 17–19 травня 2011 р.).