Диагностика использования знаний предприятия - Воронкова, А.; Вечерковски, Р. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Викладено теоретичні і методичні підходи до діагностики використання знань у діяльності підприємств різних галузей промисловості, в основу яких покладено структуризацію знань, установлення груп факторів, що обумовлюють виникнення знань, яким відповідають показники, що дозволяють одержати готову оцінку їхнього впливу. ----------