Нове дослідження з історичної дериватології - Валюх, З. (Українська мова, 2011)
Рецензія на книгу: П.І. Білоусенко, О.І. Іншакова, К.А. Качайло, О.В. Меркулова, Л.М. Стовбур. Нариси з історії українського словотворення (іменникові конфікси). – Запоріжжя; Кривий Ріг: ТОВ “ЛІПС” ЛТД, 2010. – 480 с.