Шляхи пізнання істини у філології (до 100-річчя А.О. Білецького) - Клименко, Н. (Українська мова, 2011)
12 серпня 2011 року виповнилося 100 років з дня народження доктора філологічних наук, професора, почесного члена Атенської академії наук Андрія Олександровича Білецького.