Михайло Лукич Худаш (20 грудня 1925 – 11 травня 2011) - Фаріон, І. (Українська мова, 2011)
Догоріла свіча життя знаного українського мовознавця, доктора філологічних наук, провідного наукового співробітника Інституту народознавства, натхненника львівської ономастичної школи Михайла Лукича Худаша.