Ойконімія Херсонщини в історико- етимологічному аспекті (загальні уваги) - Єфименко, І. (Українська мова, 2011)
У статті розглянуто становлення ойконімікону Херсонської області; простежено процес заселення її теренів в історичній ретроспективі; охарактеризовано специфіку та найважливіші риси ойконімії зазначеної території.