Регіональна інноваційна політика в умовах ринкової економіки - Важинський, Ф.А.; Копилюк, О.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Показано, що формування та регіональне використання інноваційного потенціалу повинно здійснюватися в рамках реалізації промислової політики державної підтримки науково-технічної діяльності (у т.ч. фінансування інноваційної діяльності) в регіонах. ----------