Экономическая реализация акционерной собственности в промышленности - Тараш, Л.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Сформульовано основні положення щодо реалізації акціонерної власності. На основі аналізу даних річної звітності емітентів в обробній промисловості за порівняною груповідкритих акціонерних товариств виявлено основні тенденції у формуванні структури, концентрації і реалізації акціонерної власності. ----------