Збірники праць про сучасну українську етномузикологію - Єфремова, Л. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на збірник: Проблеми етномузикології: Збірник наукових праць. - Випуск 2. / Упорядник О. Мурзина. - К., 2004. - 364 с.