Конференція до 200-річчя Михайла Максимовича - Будугай, О. (Народна творчість та етнографія, 2005)
14 жовтня ц. р. в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди на базі філологічного, історичного й природничо-географічного факультетів відбулася Всеукраїнська науково-практичнаконференція “Наукова спадщина МихайлаМаксимовича (до 200-річчя з дня народження вченого)”.