Инновационная деятельность: состояние и пути развития - Землянкин, А.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Проаналізовано стан інноваційної діяльності в Україні та Донецькому регіоні. Запропоновано комплекс заходів організаційного, фінансового та правового характеру щодо її активізації та розвитку. ----------