Із зали засідань Президії НАН України (29 листопада 2012 року) (Вісник НАН України, 2013)
На черговому засіданні Президії НАН України 29 листопада 2012 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: про наукову та науково-організаційну діяльність Інституту проблем міцності ім. Г.С. Писаренка НАН України (доповідач — член-кореспондент НАН України В.В. Харченко); про підсумки виконання комплексної науково-технічної програми «Сенсорні системи для медико-екологічних та промислово-технологічних потреб» (доповідач — академік НАН України Г.В. Єльська); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); кадрові та поточні питання.