Що нового у дослідженні стовбурових клітин, або чи можна з клітини шкіри отримати новий організм? - Романюк, С.І.; Комісаренко, С.В. (Вісник НАН України, 2013)
Щорічна церемонія вручення Нобелівських премій, яка традиційно проходить 10 грудня — у день смерті шведського підприємця, винахідника і філантропа Альфреда Нобеля (1833–1896), засновника Нобелівського фонду, привертає неабияку увагу не лише науковців, а й широкого загалу, адже ця нагорода є беззаперечним свідченням визнання значущості роботи вченого світовою науковою спільнотою. Нобелівську премію з фізіології і медицини в 2012 р. було присуджено за «відкриття можливості перепрограмування зрілих (диференційованих) клітин у плюрипотентні».