Вісім років журналу Національної академії наук України «Наука та інновації» - Яцків, Т.М. (Вісник НАН України, 2013)
У січні 2013 р. виповнюється 8 років з початку роботи науково-практичного журналу Національної академії наук України «Наука та інновації». У статті подано короткий огляд історії створення та діяльності журналу за цей період, а також обговорено плани на майбутнє.