Методические критерии формирования системы управления оптимизацией текущих затрат предприятия - Тадыка, И.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Сформульовано функції системи управління витратами, досліджено взаємозв'язки в системі управління витратами, розроблено структуру системи управління витратами, яку направлено на оптимізацію їх рівня. ---------