Подільські фольклористи - Домачук, Л. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на довідник: Вінничинна фольклорна: Довідник / Упорядники А.М. Подолинний, Т.О. Цвігун. - Вінниця: Книга-Вега, 2004. - 104 с.