Театр з надр народу - Барабан, Л. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на книгу: Боньковська О. Львівський театр товариства “Українська бесіда" 1915-1924. – Львів: Літопис, 2003. – 340 с. Редактор Анна-Марія Волосацька.