Роль и место планирования на основе бюджетного метода в системе внутрифирменного управления - Фендрикова, А.А.; Мокроусова, Т.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Планування є невід’ємною частиною внутрішньофірмового управління. Тому статтю присвячено питанням щодо визначення ролі та міста планування, зокрема бюджетного, в рамках системи загальнофірмового управління. ---------