Про власність, яку ми втратили на крутих віражах історії - Курочкін, О. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на книгу: Марина Гримич. Інститут власності у звичаєво-правовій культурі українців XIX - початку XX ст. - Київ, 2004. - 588 с.