Схід і Захід разом: виїзне засідання Донецького та Західного наукових центрів - Корній, В.В.; Котова, Н.І. (Вісник НАН України, 2013)
11 жовтня 2012 року в м. Сєвєродонецьку Луганської області на базі Технологічного інституту Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля у рамках Договору про співробітництво між науковими центрами відбулося виїзне спільне засідання Рад Донецького і Західного наукових центрів, присвячене обговоренню перспектив сталого розвитку регіонів та шляхів подолання економічних і техногенних загроз.