Етнографічна картографія в Угорщині - Паладі-Ковач, А. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Даний текст є перекладом зі збірки статей “Етнічні традиції класи та громади в Угорщині'' угорського дослідника Атіли Паладі-Копач, яка була видана Угорським Інститутом Етнографії у 1996 році.