Народнопісенні звичаї Сумщини - Вертій, О. (Народна творчість та етнографія, 2005)
Рецензія на книгу: Обрядові пісні Слобожанщини і Сумський регіон. Фольклорні записи та упорядкування В. В. Дубравіна. — Суми, 2005. — 446 с.; іл.