Олег Миколайович Романів (Народна творчість та етнографія, 2005)
Відійшов у вічність визначний учений, відомий український громадський і культурний діяч, багатолітній голова Наукового товариства ім. Т. Шевченка, член-кореспондент Національної академії наук України, член Бюро Національної асоціації українознавців Олег Миколайович Романів.