Визначний український вчений-етнолог. До 70-річчя від дня народження Михайла Тиводара - Федака, П. (Народна творчість та етнографія, 2006)
Михайло Петрович Тиводар належить до числа найвизначніших українських вчених-етнологів другої половини XX - початку XXI століть.