Українська конкіста старої Європи - Крамар, Р. (Народна творчість та етнографія, 2006)
Рецензія на збірник: Українська трудова міграція у контексті змін сучасного світу: Збірник наукових статей за редакцією Ігоря Маркова. — Л., 2005. - 187 с.